อุซึมากิ ฮิมาวาริ
ประวัติตัวละครเรื่องนารูโตะ

อุซึมากิ ฮิมาวาริ

อุซึมากิ ฮิมาวาริ (ううずまきヒマワリ, Uzumaki Himawari) เป็นพลเมืองของ Konohagakure ซึ่งเป็นสมาชิกของตระกูล Uzumaki และเป็นทายาทโดยตรงของตระกูลHyūga

ฮิมาวาริเป็นลูกคนที่สองและคนสุดท้องของนารูโตะและฮินาตะอุซึมากิ ในวันที่นารูโตะได้รับการเปิดตัวในฐานะโฮคาเงะคนที่เจ็ดฮิมาวาริต้องการที่จะนำของเล่นแพนด้าของเธอไปในพิธี แต่โบรูโตะกลัวว่าเขาจะแบกมันไปจึงพยายามที่จะเอามันออกไปจากเธอ

เมื่อหัวของของเล่นถูกฉีกออกจากการชักเย่อที่ตามมาฮิมาวาริปลุกเบียคุกันและทำร้ายโบรูโตะด้วยความโกรธแม้ว่าเขาจะขอโทษอย่างรุนแรงก็ตาม นารูโตะสัมผัสได้ถึงเจตนาในการฆ่าของเธอมาถึงและปกป้องโบรูโตะแม้ว่าเขาจะถูกทำให้ล้มลงในกระบวนการ

ด้วยความกลัวว่าการโจมตีที่สามารถเอาชนะพ่อของเขาจะทำกับเขาได้โบรูโตะจึงพยายามหนีจากฮิมาวาริ แต่เธอก็พบพี่ชายของเธอที่ซ่อนตัวอยู่ในตู้อย่างรวดเร็ว จากนั้นเขาสาบานว่าจะไม่โกรธเธออีก

ฮิมาวาริเป็นสาวร่าเริงและขี้เกรงใจ เธอแสดงให้เห็นถึงความรักครอบครัวของเธอโดยหวังว่าจะทำให้เนจิลูกพี่ลูกน้องผู้ล่วงลับของเธอมีความสุขด้วยการนำดอกไม้ไปมอบให้หลุมศพของเขา เธอยังห่วงใยพี่ชายของเธอด้วยหวังว่าจะเล่นกับเขาทุกครั้งที่ทำได้

นิสัยขี้เกรงใจของฮิมาวาริมีต่อคนแปลกหน้าเช่นตอนที่เธอมอบของเล่นคุรามะให้เด็กผู้ชายโดยเชื่อว่าเขาสมควรได้รับมันมากกว่าเธอ เธอยังคำนึงถึงอนาคต ในขณะที่หลายคนคาดหวังให้เธอเป็นชิโนบิเนื่องจากเชื้อสายของเธอเธอได้ตัดสินใจที่จะสัมผัสกับเส้นทางอาชีพต่างๆเพื่อกำหนดเป้าหมายของเธอเอง

อุซึมากิ ฮิมาวาริ
อุซึมากิ ฮิมาวาริ

อุซึมากิ ฮิมาวาริ

Himawari Uzumaki (う う ず ま き ヒ マ ワ リ, Uzumaki Himawari) is a citizen of Konohagakure, a member of the Uzumaki family and a direct descendant of the Hyūga family.

Himawari is the second and youngest of Naruto and Hinata Utsumaki. On the day Naruto made her debut as the seventh Hokage, Himawari wanted to bring her panda toy to the ceremony. But Boruto was afraid he would carry it, so tried to get it away from her.

When the head of the toy is torn from a subsequent tug of war, Himawari awakens Byakugan and angrily attacks Boruto, although he apologizes violently. Naruto sensed her killing intent arriving and defending Boruto even though he was knocked down in the process.

Fearing that an attack that could defeat his father will do him, Boruto tries to escape from Himawari. But she quickly found her brother hiding in the closet. He then vowed not to be angry with her again.

Himawari is a cheerful and thoughtful girl. She shows her love for her family in hopes of making her late cousin happy by bringing flowers to his grave. She also cares about her brother, hoping to play with him whenever possible.

Himawari’s thoughtful disposition towards a stranger, for example, when she gave a boy a Kurama toy, believing he deserves it more than her. She also thinks about the future While many are expecting her to be a Shinobi due to her lineage, she has decided to touch on various career paths to set her own goals.

ขอบคุณรูปภาพจาก : Google