Momoshiki Ōtsutsuki
ประวัติตัวละครเรื่องนารูโตะ

Momoshiki Ōtsutsuki

Momoshiki Ōtsutsuki (大筒木モモシキ, Ōtsutsuki Momoshiki) เป็นสมาชิกของตระกูลหลักของตระกูลŌtsutsukiตรวจสอบเบาะแสของ Kaguya และ God Tree ของเธอจากนั้นพยายามที่จะฝึกฝนจักระใหม่จากจักระของโฮคาเงะที่เจ็ด ในระหว่างที่โบรูโตะอุซึมากิถูกฆ่าตายโมโมชิกิได้วางคามะไว้ที่ตัวเขาปล่อยให้วิญญาณของเขายังคงสภาพเดิมผ่านเครื่องหมาย

โดยทั่วไปแล้วโมโมชิกิเป็นคนใจเย็นรวบรวมและคำนวณ อย่างไรก็ตามเขามีแนวโน้มที่จะแสดงให้เห็นถึงแนวซาดิสต์ซึ่งแสดงให้เห็นในระหว่างการโจมตีโคโนฮะงาคุเระของคินชิกิและคินชิกิซึ่งเขาหัวเราะหลังจากเห็นพลเมืองที่มีความทุกข์ในขณะที่ยิงการโจมตีด้วยธาตุของเขา

โมโมชิกิยังมีความซับซ้อนที่เหนือกว่าอย่างรุนแรงและคิดว่าคนอื่นที่ต่ำต้อยกว่าตัวเองเรียกมนุษย์ว่า “สิ่งมีชีวิตที่ต่ำต้อย” ในทำนองเดียวกันเขายังไม่เข้าสังคมในหมู่เพื่อนร่วมเผ่าเช่น Isshiki, Urashiki และแม้แต่ Kinshiki พ่อบุญธรรมของเขาเอง

แม้จะมีทัศนคติที่ดูใจแข็ง แต่เขาก็ยังคงภักดีต่ออุดมคติของอำนาจและวิธีการที่จะบรรลุมัน ในขณะที่เขาเสียใจที่นารูโตะไม่สามารถส่งต่อจักระขนาดใหญ่ของเขาไปยังลูกชายของเขาในอนาคตได้เขาก็ดูดซับคินชิกิโดยไม่คิดแม้แต่วินาทีเดียวตามความปรารถนาของเขา

เช่นเดียวกับอิชิกิโมโมชิกิมุ่งมั่นที่จะเก็บเกี่ยวผลจักระโดยเสียค่าใช้จ่ายทั้งหมดในขณะที่เขาตัดสินใจที่จะใช้คาวากิเป็นเครื่องบูชาเพื่อให้สิบหางผลิบานเป็นต้นไม้เทพเจ้าแม้ว่าจะส่งผลให้คุณภาพของผลไม้ลดลงก็ตาม ชี้ว่าเขาจะดูดซับจักระเพื่อป้องกันไม่ให้คาวากิฆ่าตัวตายแม้ว่าจะเสี่ยงต่อการที่โบรูโตะสามารถควบคุมร่างกายของเขาได้

Momoshiki Ōtsutsuki
Momoshiki Ōtsutsuki

Momoshiki Ōtsutsuki

Momoshiki Ōtsutsuki (大 筒 木 モ モ シ キ, Ōtsutsuki Momoshiki) is a member of the main clan of the Ōtsutsuki clan, examines the clues of Kaguya and her God Tree, then tries to train a new chakra from the seventh Hokage chakra. While Boruto Uzumaki was killed, Momoshiki placed a kama on him, allowing his spirit to remain intact through the mark.

Basically, Momoshiki was calm, collected and calculated. However, he tends to portray a sadistic streak demonstrated during Kinchiki and Kinshiki’s Konohagakure attack, which he laughs after seeing a distressed citizen in While firing his elemental attacks.

Momoshiki also has a radically superior complexity and thinks that people who are inferior to themselves call human beings. Likewise, he was not socialized among fellow tribes such as Isshiki, Urashiki, and even his own foster father, Kinshiki.

Despite having an attitude that seems callous But he remained loyal to the ideals of power and the means to achieve it. While he was devastated that Naruto was unable to pass his large chakra to his future son, he absorbed the Kinshiki without even a second thought to his wishes.

Just as Ishiki, Momoshiki was determined to harvest the chakras at all costs as he decided to use the kawaki as a sacrifice so that the ten tails blossomed into a divine tree, even if that resulted. Causing the quality of the fruit to decline Pointed out that he would absorb the chakras to prevent Kawaki from suicide, even though Boruto was able to control his body.

ขอบคุณรูปภาพจาก : Google