กลุ่มกองพลเชิดหุ่น
ประวัติตัวละครเรื่องนารูโตะ

กลุ่มกองพลเชิดหุ่น

กลุ่มกองพลเชิดหุ่น ทัพนินจาที่ใช้วิชาเชิดหุ่นสู้เป็นหลัก ของหมู่บ้านซึนะงาคุเระ โดยสมาชิกที่มีชื่อเสียง ทีม 8 เป็นทีมของอาจารย์ ยูฮิ คุเรไน ประกอบด้วยเป็นทีมที่เน้นด้านการแกะรอย และหาศัตรูหรือสิ่งของ เป็นทีมทำงานพลาดบ่อยเหมือนกัน

กลุ่มกองพลเชิดหุ่น ฮิวงะ ฮินาตะ ฉายา เจ้าหญิงแห่งเนตรสีขาว มีเนตรสีขาวและมวยอ่อนเป็นทายาทของตระกูลฮิวงะตระกูลหลัก เป็นเด็กผู้หญิงที่น่ารักสุดและนิสัยดีที่สุดในเรื่อง เป็นผู้หญิงที่ค่อนข้างขี้อาย

แอบชอบและชื่นชมในความเป็นนินจาของ นารูโตะมาก เวลาเจอหน้านารูโตะเมื่อไร เธอจะเงียบและหน้าแดง จนบางครั้งเป็นลมทันที มีบทบาทมากขึ้นในภาคตำนานวายุสลาตัน ทั้งตอนตามหาซาสึเกะ เพนบุกหมู่บ้าน และสงครามนินจา

ฮินาตะ มีมวยอ่อนสามารถโจมตีศัตรูได้รอบทิศทางและโจมตีจุดจักระและอวัยวะข้างในได้ มีเนตรสีขาวทำให้มองเห็นกับดักและมองในระยะไกล และสามารถมองรอบตัวได้ถึง340องศาอีกด้วย ตอนจบ

เธอกับนารูโตะได้ตกลงปลงใจแต่งงานกันและมีลูก 2 คน ลูกชายคนโต ชื่อโบรูโตะ และลูกสาวคนน้อง ชื่อ ฮิมาวาริ หหลังแต่งงานฮินาตะได้เปลี่ยนนามสกุลของเธอตามนามสกุลของสามี กลายเป็น อุซิมากิ ฮินาตะ

Puppet Brigade Group Is an army of ninjas who mainly use the martial arts Of the village of Tsunagakure The famous member, Team 8, is a team of Sensei Yuhikurenai. It consists of a team that focuses on tracking. And find enemies or things As a team often misses as well

Hyuga Hinata nickname Princess of the White Eyes. They have white eyes and soft boxing, they are descendants of the main Hyuga clan. Is the cutest girl and best in nature Is a woman who is quite shy

I secretly love and admire Naruto’s ninja ability when meeting Naruto’s face. She will be silent and blush. Until sometimes suddenly faint Has a greater role in the legend of the storm Both when looking for Sasuke Pen raids the village And ninja war

Hinata has a soft boxing ring, able to attack enemies in all directions and attack the chakras and internal organs. The white eye allows traps to be seen and to look into the distance. And can look around at 340 degrees as well.

She and Naruto decided to marry and have two children, a eldest son named Boruto and a younger daughter, Himawari.After marriage, Hinata changed her surname following her husband’s last name to Uzima. Kihinata

ขอบคุณรูปภาพจาก : Google

ใส่ความเห็น