ยาคุชิคาบูโตะ
ประวัติตัวละครเรื่องนารูโตะ

ยาคุชิคาบูโตะ

ยาคุชิคาบูโตะ ใช้ชีวิตส่วนใหญ่ในฐานะสายลับที่ทำงานให้กับบุคคลองค์กรและประเทศต่างๆในช่วงชีวิตของเขา พรสวรรค์ตามธรรมชาติของเขาในการรวบรวมความฉลาดและการแพทย์ดึงดูดความสนใจของโอโรจิมารุเมื่อเขายังเด็กซึ่งทำให้คาบูโตะเป็นมือขวาของเขา

แม้ว่าคาบูโตะจะเรียนรู้มากเกี่ยวกับโลกภายใต้โอโรจิมารุ แต่ในที่สุดเขาก็ตัดสินใจว่าชีวิตของการรับใช้ผู้อื่นทำให้เขาไม่สามารถสร้างตัวตนของตัวเองได้ หลังจากนั้นเขาก็แสวงหาอำนาจและกลายเป็นปัจจัยสำคัญในสงครามโลกครั้งที่สี่

ชิโนบิโดยใช้สถานที่ที่สูงกว่าในโลกเพื่อที่เขาจะได้พบว่าตนอยู่ที่ไหน หลังจากค้นพบตัวเองในโลกในที่สุดคาบูโตะก็กลับไปที่โคโนฮะงาคุเระเพื่อดูแลสถานเลี้ยงเด็กกำพร้าที่นั่นช่วยเหลือผู้อื่นเช่นตัวเขาเองเพื่อค้นหาหนทางของตนเอง

คาบูโตะถูกพบตอนเด็กโดยโนโนะยาคุชิที่ชานเมืองที่เพิ่งถูกทำลายจากการสู้รบ เขาได้รับบาดเจ็บที่ศีรษะทำให้เขาจำชื่อหรืออดีตไม่ได้ โนโนะรักษาแผลและพาเขาไปที่สถานเลี้ยงเด็กกำพร้าโคโนฮะ

อุรุชิเด็กกำพร้าอีกคนวางหมวกกันน็อคไว้บนหัวเพื่อที่เขาจะได้ไม่ได้รับบาดเจ็บอีกทำให้โนโนะตั้งชื่อเขาว่า คาบูโตะ คาบูโตะชอบชื่อนี้และออกจากเตียงของเขาในคืนนั้นเพื่อที่เขาจะได้ขอบคุณเธอโดยไม่ทราบตารางเวลาที่เข้มงวดของสถานเลี้ยงเด็กกำพร้า

เมื่อโนโนะพบเขาเธอก็พบว่าส่วนหนึ่งเป็นเพราะเขาอ่านนาฬิกาไม่ได้เนื่องจากสายตาไม่ดี เธอให้แว่นแก่เขาเพื่อที่เขาจะได้มองเห็นคาบูโตะด้วยความขอบคุณ

ยาคุชิคาบูโตะ

Yakushi Kabuto Spends most of his life as a spy working for individuals, organizations and countries during his lifetime. His natural talent for gathering intelligence and medicine caught the attention of Orochimaru when he was young, which made Kabuto his right-hand man.

Although Kabuto learned a lot about the world under Orochimaru. But in the end, he decided that his life of serving others prevented him from creating his own identity. He later sought power and became a key factor in World War IV.

Shinobi using a higher place in the world so that he can find out where he is. After finding himself in the world, Kabuto finally returns to Konohagakure to take care of the orphanage there, helping others like himself to find his own way.

Kabuto was found as a child by Nono Yakushi on the outskirts of the newly destroyed city of battle. He sustained a head injury that made him unable to remember his name or past. Nono healed the wound and took him to the Konoha Orphanage.

Another orphan, Urushi, put a helmet on his head so he could not be injured again, prompting Nono to name him Kabuto. He would thank her without knowing the orphanage’s strict schedule.

When Nono met him, she discovered that it was partly because he was unable to read the watch due to poor eyesight. She gave him a pair of glasses so that he could see the Kabuto with gratitude.

ขอบคุณรูปภาพจาก : Google

ใส่ความเห็น