นามิคาเสะมินาโตะ
ประวัติตัวละครเรื่องนารูโตะ

นามิคาเสะมินาโตะ

นามิคาเสะมินาโตะ ตัวละครการ์ตูนจากเรื่องนินจาคาถาโอ้โฮเฮะเป็นโฮคาเงะรุ่นที่ 4 ของหมู่บ้านโคโนฮะ นามิคาเสะ มีความหมายว่า แปลว่า ลมและคลื่น ความไม่ลงรอยกัน

เมื่ออายุ 10 ขวบ มินาโตะสอบไล่ผ่านระดับชั้นนักเรียนนินจาจนกระทั่งได้เป็นเกะนิน และได้เป็นลูกศิษย์ของจิไรยะ มินาโตะเป็นเด็กชายผู้ธรรมดาที่ไม่ธรรมดา ด้วยการอบรมสั่งสอนของผู้เป็นนินจาในตำนานอย่างจิไรยะ

มินาโตะสามารถพัฒนาความสามารถของตนเองจนได้ชื่อว่าเป็นอัจฉริยะนินจาอีกคนหนึ่งของหมู่บ้านที่นานปีจะมีสักคน จิไรยะได้เลือกมินาโตะเป็นผู้สืบทอดคาถาอัญเชิญกามะ(กบ) และยังได้คิดค้นวิชาประจำตัว คือกระสุนวงจักร

ที่รุ่น2คิดค้นไว้ ทำให้เขามีชื่อเสียงและผู้คนได้มอบฉายาให้ว่า “ประกายแสงสีเหลืองแห่งโคโนฮะ” มีที่มาจากสีผมที่เป็นสีเหลืองและความรวดเร็วของตัววิชานั่นเอง

มินาโตะสอบไล่ได้เป็นจูนิน และได้เลื่อนขั้นเป็นโจนิน จากนั้นจึงหน้าที่เป็นอาจารย์ของเหล่าเกะนินตัวน้อย มินาโตะเป็นโจนินเซนเซย์ หรืออาจารยประจำกลุ่มของฮาตาเกะ คาคาชิ โนฮาระ ริน และอุจิวะ โอบิโตะ

นามิคาเสะมินาโตะ

นามิคาเสะมินาโตะ

Namikaze Minato The manga character from Ninja Witchcraft, Ohahe, is the 4th generation Hokage of Konohanamikaze Village, meaning wind and wave of discord.

At the age of 10, Minato graduated through the ninja student class until he became a Kenin. And became a student of Jiraiya Minato is an extraordinary ordinary boy. Through the tutoring of the legendary ninja Jiraiya.

Minato was able to develop his abilities until he was named another ninja genius in the village that would have been one of them over the years. Jiraiya chose Minato as the successor of the Gama (frog) summoning spell and also invented a personal technique. Is a mechanical bullet.

That version 2 invented Made him famous and people have given him the nickname The “yellow glow of Konoha” is derived from the yellow hair color and the speed of the subject.

Minato completed the exam as Junin. And was promoted to Jonin And then served as a teacher of the little Genin Minato as Jonin Sensei Or the group Master of Hatake Kakashinohara Rin and Uchiha Obito.

ขอบคุณรูปภาพจาก : Google

ใส่ความเห็น